LOKA NOVA

 Creatief & intu├»tief coach

BACH BLOESEMS

Heb jij wel eens last van lichamelijke klachten die al een tijdje aanhouden? Misschien ben je zelfs al naar de huisarts geweest maar heb je het idee dat medicatie niet helpt.


Of je merkt steeds terugkerende gedachten op en betrapt jezelf op zich herhalende patronen.


Je ervaart regelmatig sterke emoties en vraagt je af waar ze vandaan komen.


Je hebt een ongeneeslijke en/of chronische aandoening waar je al medicatie voor neemt. de medicatie helpt deels op medisch vlak, maar je zit er soms onderdoor.


Hoe zou het zijn als je meer inzicht krijgt in patronen die steeds weer opduiken, je emoties beter leert begrijpen, jezelf leert kennen en ondersteuning krijgt van een 100% natuurlijk product dat perfect gecombineerd kan worden met medicatie?!


Ja, ik wil graag een afspraak plannen voor advies over de Bach remedies:

Bedankt voor je interesse in de Bach remedies. Ik contacteer je zo spoedig mogelijk voor een afspraak. Tot binnenkort! Hartelijke groet, Mieke
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.

Je twijfelt nog of Bach Remedies wel het geschikte middel voor je zijn?
Dan kan ik je in ieder geval vertellen dat het een eerlijk en natuurlijk product is, dat de Bach Remedies al jaren hun dienst bewezen hebben en dat ze geen schade kunnen aanrichten. Ze zijn echt helemaal veilig in gebruik en je hoeft er niet eens in te geloven.


Toch niet helemaal overtuigd? Plan dan een gratis videogesprek om samen te bekijken of Bach Remedies iets voor je kunnen betekenen.

Achtergrondinformatie:


Bach remedies zijn niet alleen 100% natuurlijk en veilig in gebruik, maar ook geschikt voor alle leeftijden. Dus zowel de zuigeling, de bejaarde en al wie er tussen zit kan de effecten van de Bach remedies  ervaren.


Het zijn extracten die gemaakt worden van onschadelijke planten, zoals wilde veldbloemen en bloesems van struiken en bomen. Een verscheidenheid aan kracht die de natuur ons te bieden heeft.


Hun geneeskrachtige werking kan ondersteuning bieden bij emoties als angst, twijfel, onzekerheid, onverwerkt verdriet, verbittering, piekeren, ongeduld, e.a. Denk bij kinderen aan: concentratiemoeilijkheden, woede-uitbarstingen, moeite met veranderingen en sfeer(gevoelig).


Ze werden in de jaren dertig ontdekt door de Engelse arts Edward Bach die de 38 remedies in kaart bracht en zijn visie op ziekte uitschreef in o.a. 'Heal Thyself'.