LOKA NOVA

 Creatief & intuïtief coach

Hallo,


ik ben in 1980 geboren en kreeg de naam Mieke.

In het dagdagelijkse leven ben ik mama van een fantastische dochter en een prachtige zoon. Beide adoptiekinderen uit Ethiopië. Ik ben dus erg bewust bezig met het opvoeden van kinderen met een rugzakje.

Daarnaast ben ik intussen 14 jaar werkzaam in het Buitengewoon Onderwijs als maatschappelijk werker. Ik begeleid er jongeren en hun ouders op weg van tiener naar jongvolwassene. Met al wat erbij komt kijken praktisch en administratief. Niet altijd evident voor jongeren met extra behoeften of ondersteuningsnoden.


Na mijn studies maatschappelijk werk in Antwerpen (2003), trok ik naar Gent om er psychologie te studeren. De menselijke geest is zo'n boeiende materie dat ik hier ook echt mee aan de slag wou. Door omstandigheden heb ik mijn studie als psychologe niet afgemaakt.


De aantrekkingskracht van de menselijke psyché bleef echter groot, ook de honger naar info en enigszins begrijpen van...
Een burn-out zorgde voor het inslaan van een nieuwe weg met diverse opleidingen. Het voegde een extra dimensie toe aan mijn levenspad, waardoor ik kan doen wat ik altijd heb willen doen: mensen ondersteunen vanuit kennis en ervaring.


Ik ben ervan overtuigd dat niets zomaar op je pad komt. Ik ben er eveneens van overtuigd dat ik mensen nu beter kan ondersteunen dan wanneer ik op 26-jarige leeftijd als psychologe was afgestuurd, want de kennis en ervaring is nu veel breder, meer doorleefd.

Al wat ik op mijn pad tegen kwam, mijn levenservaring en de kennis van mijn opleidingen vormen dan ook een mooie toolbox die ik graag inzet om jou te begeleiden.


Ben je benieuwd naar wat (kinder)yoga, mindfulness of een coachingstraject voor jou kan betekenen? Bekijk dan zeker het aanbod en stuur een mailtje voor meer info of om een afspraak te maken. 


Liefs

Mieke